Közel 100 résztvevő volt jelen az idei MAF műhelybeszélgetéseken


„Szuper, közvetlen, jó hangulatú esemény, remek ötletek kiváló szakemberektől.” Leginkább így jellemezezték a résztvevők a 2017-ben megrendezett Katalizátor Műhelybeszélgetéseinket, melyeket abból a célból szerveztünk, hogy alkalmat teremtsünk a MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatán legnagyobb sikert elért vállalati társadalmi befektetési programok bemutatására és a tapasztalatok megosztására.

Egyesületünk 2013 óta szervez hasonló eseményeket. A rendezvények eredeti funkcióját idei évben is megőriztük, ugyanakkor vadonatúj programstruktúrával váruk az érdeklődőket.

A programok egyediségét az adta, hogy ezúttal a résztvevők az előadók prezentációit követően interaktív módon, kiscsoportos beszélgetések során ismerhették meg a díjazott programokat.

Az érdeklődők az alábbi díjazott vállalatok társadalmi befektetési programjait ismerhették meg:

2017.április 28., helyszín: Budapest Bank:

Katalizator1_VEGLEGES

 

 

2017.május 24., helyszín: Magyar Telekom:

KAT_II_VEGLEGES

 

 

 

A bemutatkozott programok jól visszatükrözik a nemzetközi trendeket, melyek szerint a vállalatok egyre inkább üzleti stratégiáikhoz igazítják CSR, ezen belül társadalmi befektetései tevékenységeiket is, továbbá olyan hosszú távú partnerségekben gondolkodnak, melyek a legtöbb előnyt és pozitív irányú változást teremtik meg mind társadalmi szinten, mind a vállalat elvárásit tekintve.

Az események ezúttal közel 100 civil és vállalati szakembert vonzottak, ezzel tovább színesítve a programokat és lehetőséget teremtve izgalmas szakmai beszélgetésekre és kapcsolatépítésre. A visszajelzések alapján elmondható, hogy a jelenlévők gyakorlatban hasznosítható ismereteket szereztek és többen jelezték, hogy munkájukhoz remek ötleteket kaptak. Pozitívumként említették a beszélgetések forgószínpad szerű jellegét, mely során egyaránt alkalmuk volt kötetlenül beszélgetni a civil szervezetekkel és vállalatokkal, emellett többen jelezték, hogy a program megújult struktúrája és interaktív jellege remek lehetőséget biztosított a kapcsolatépítésre.

 

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai