Legkiemelkedőbb Üzleti Adományozó Díj


adomanyozologoPH2140A Legkiemelkedőbb Üzleti Adományozó díjat 2006-ban alapítottuk, 2009-ig több kategóriában adtuk át a vállalatok részére. A díj mennyiségi alapon, az adományok összege alapján értékelte a vállalatokat. A díj alapításával az volt a célunk, hogy a vállalatok támogatói tevékenységének bemutatásával, elismerésével és a lehető legszélesebb körű publikálásával hozzájáruljunk az üzleti szektor társadalmi szerepvállalásának erősítéséhez.
 

 2010-ben megkezdtük a díj megújítását. Egy vállalati szakemberekből álló csoporttal (IMPAKT) azon dolgoztunk, hogy 2011-ben új, a társadalmi befektetések minőségét elismerő kategóriákban díjazzuk a hazai cégeket.

Az elsődleges célkitűzés a közös munka során az volt, hogy olyan új, minőségi szempontokat határozzunk meg és emeljünk be a díj értékelési rendszerébe, mint az innováció és hatás, így a támogatások értékelése elmozdul az adománytól a társadalmi befektetések felé. A díj eddig elsősorban mennyiségi alapon, az adományok összege alapján értékelte a vállalatokat.

Az új alapokra fektetett nevében is megújított díjra (MAF Társadalmi Befektetések díj)  először 2011-ben jelentkezhettek azok a vállalatok, amelyek úgy érzik, társadalmi befektetéseikkel példát tudnak mutatni az üzleti szektor számára.

Kérjük, töltse le a Legkiemelkedőbb Üzleti Adományozó díj korábbi nyerteseit!