Sajtóközlemények 2017

Az Invitech Solutions október elején ismét meghirdette az egyik legnépszerűbb hazai innovációs pályázati programot, az InnoMax Díjat. A kezdeményezés célja, hogy komoly, érdemi támogatással segítse valóra váltani azokat az ötleteket, amelyek jobbá tehetik mindennapjainkat, így az idén már nyolcadik alkalommal kiírt pályázaton két – Business, valamint Nonprofit és civil – kategóriában lehet indulni 2017. október 31-ig. 

 

A Tesco 2017-ben másodszor hirdette meg a helyi kezdeményezéseket támogató "Ön választ, mi segítünk" pályázati programját a Magyar Adományozói Fórummal együttműködésben. A felhívásra ezúttal nem csak civil szervezetek jelentkezését várja a vállalat, hanem olyan közösségi csoportok, társaságok kreatív, közösségépítő ötleteit is, akiknek projektjük megvalósításához támogatásra lenne szükségük. 

A teljes hír az alábbi dokumentum letöltésével olvasható:

 

2017. május 2-án indult a dm Jótettekkel egy jobb világért pályázata, melyet a vállalat a Magyar Adományozói Fórummal együttműködésben hirdetett meg civil szervezetek számára. A drogária olyan szervezetek projektötleteit várja, melyek egészséges életmódra nevelést népszerűsítő programokkal, szociálisan hátrányos helyzetben élőcsaládok és gyermekek támogatásával vagy környezettudatos életmódra neveléssel segítik a helyi közösségek életét. 

A teljes hír az alábbi dokumentum letöltésével olvasható:

 

2017. május 24-én, idén másodszor kerül megrendezésre a Magyar Adományozói Fórum Katalizátor Műhelybeszélgetése, ezen alkalommal a Magyar Telekom székházában. A rendezvény célja, hogy alkalmat teremtsen a 2016-os MAF Társadalmi Befektetések díj pályázatán legnagyobb sikert elért vállalati társadalmi befektetési programok bemutatására és a tapasztalatok megosztására. 

A teljes hír az alábbi dokumentum letöltésével olvasható:

 

2017. április 28-án kerül megrendezésre a Magyar Adományozói Fórum idei első Katalizátor Műhelybeszélgetése, amelyen a 2016-os MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatán díjazott vállalatok mutatják be személyesen társadalmi befektetési kezdeményezéseiket a Budapest Bank székházában.

A teljes hír az alábbi linken olvasható:

 

Nemrég lezárult az Invitech InnoMax Díj pályázati időszaka, jelenleg a szakmai zsűri értékeli a beérkezett pályaműveket. A megújult infokommunikációs díj középpontjában a közérdeket szolgáló innovációk támogatása áll.

A teljes hír az alábbi linken olvasható:

 

A Magyar Adományozói Fórum szakmai partnerként működik közre a Tesco második alkalommal meghirdetett, „Ön választ, mi segítünk” pályázati programjában, amely az egészséges életmódot ösztönző, a gyermekek fejlődését segítő, illetve környezetszépítő-védő helyi, civil kezdeményezések támogatását tűzte ki célul.

A teljes hír az alábbi linken olvasható:

A dm, az E.ON és a Generali is sikeresen teljesítették 2016-ban a Magyar Adományozói Fórum Felelős Támogató Védjegy elnyerésének feltételeit, amely a stratégia, a menedzsment és az átláthatóság területeit átfogó szempontok alapján minősíti és hitelesíti a hazai vállalatok támogatói, társadalmi befektetési tevékenységeit.